Med anledning av Tvärbanans stängning accepteras SL periodkort på m/s EMELIE under en provperiod från den 25 mars till 21 april.
OBS! Reskassa accepteras ej.

Till den 12 april 2017 kör Ressel Rederi Vaxholmspendeln från Rindö – Vaxholm – Slussen – Nybroplan med mellanliggande bryggor.
Se Tidtabeller > Vaxholmspendeln för mer information

M/S Emelie
Stockholm


Hammarby Sjöstad – Masthamnen (Vikingline) – Djurgården och Stockholm City. Jobbpendel och nöjesresa. Snabbaste vägen till Djurgården.

Mer info

Gods
Stavsnäs


Med våra tre godsfärjor utför vi godstransporter i hela Stockholms skärgård.God lastkapacitet och kylrum gör det möjligt att frakta allt från tunga fordon till matvaror.

Mer info

M/S KUNGSHOLM
VAXHOLMSPENDELN


Trafik mellan Vaxholm – Slussen/Nybroviken med mellanliggande bryggor.
Perioden 9 Jan – 12 April

Mer info

Hammarby
Sjöstad


På uppdrag av Stockholms stad sköter vi trafiken över Hammarby Sjö med de två gratisfärjorna Lisen och Lotten. De två färjorna trafikerar Barnängen – Luma – Henriksdal.

Mer info

Ressel Rederi


Ressel Rederi är ett fristående och oberoende rederi som ägs till 100 procent av sjökapten Jochum Ressel. Sedan år 2000 har företaget bedrivit sjöfart i allt större omfattning. Verksamhet med upphandlad trafik samt kommersiell trafik som bedrivs i Stockholmsområdet samt i Kalmarsund.

Nyheter